Adam Arkin

Adam Arkin

Adam Arkin (Brooklyn, New York, 19 augustus 1957) is een Amerikaans acteur en regisseur. Hij is bekend als de neuro-chirurg Aaron Shutt in Chicago Hope. Momenteel is hij te zien in de politieserie Life als Ted Earley, de vriend van Charlie Crews. Hij is de zoon van acteur Alan Arkin.

Arkin trad op in televisieseries zoals Northern Exposure (CBS, 1990–1995), en Chicago Hope (CBS, 1994–2000). Ook trad hij op in de Law & Order (2005).

Als regisseur verzorgde hij episodes van Grey's Anatomy, Boston Legal, The Riches, Dirt en Ally McBeal. Hij won een Emmy voor de regie van de televisiefilm My Louisiana Sky.

Hij is sedert 1999 getrouwd met Phyllis Anne Lyons en samen hebben ze een zoon. Hij heeft ook een dochter, Molly, uit zijn vorige huwelijk.

(Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. Het soort: Man)

Actor:

  • A Serious Man
    2009, Verenigde Staten, Output Nederland: 21 januari 2010

Collega's van draaien:

Relativity Media Working Title Films Studio Canal Simon Helberg Richard Kind Michael Stuhlbarg Ethan Coen Ethan Coen Joel Coen Joel Coen Mike Zoss Productions

Schrijven aan Adam Arkin

Fiche van: Adam Arkin Films op Kiao: 1

DVD & BluRay van Adam Arkin op eBay

Adam Arkin Hand Signed PhotoAdam Arkin Hand Signed Photo in Television
40,00€ + verzendkosten 17,88€

Adam Arkin Signed Index Card Chicago HopeAdam Arkin Signed Index Card Chicago Hope in Television
8,95€ + verzendkosten 16,32€

Adam Arkin - Signed Autograph and Headshot Photo set - Chicago HopeAdam Arkin - Signed Autograph and Headshot Photo set - Chicago Hope in Television
29,99€ + verzendkosten 12,65€

bioscoop.kiao.net De hele bioscoop in video