Cobie Smulders

Cobie Smulders

Jacoba Fransisca Maria 'Cobie' Smulders (Vancouver, 3 april 1982) is een Canadees televisie- en filmactrice en voormalig fotomodel. Haar debuut in een avondvullende film was in Walking Tall uit 2004. Sinds 2005 speelt ze Robin Scherbatsky in de televisieserie How I Met Your Mother.

Smulders is de dochter van een Nederlandse vader en een Britse moeder.

[bewerken] Filmografie
  • The Slammin' Salmon (2009)
  • The Storm Awaits (2007)
  • Escape (2006)
  • The Long Weekend (2005)
  • Ill Fated (2004)
  • Walking Tall (2004)
  • Candy from Strangers (2001, kortfilm)
[bewerken] Televisieseries

*Eenmalige gastrollen niet vermeld

  • How I Met Your Mother (100+ afleveringen sinds september 2005)
  • The L Word (2005, 4 afleveringen)
  • Veritas: The Quest (2003-04, 13 afleveringen)
[bewerken] Externe link
  • (en)  Cobie Smulders in de Internet Movie Database
Mediabestanden

(Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. Het soort: Vrouw)

Actrice:


Collega's van draaien:

Scarlett Johansson Samuel L. Jackson Chris Hemsworth Joss Whedon Joss Whedon Jason Biggs Tom Arnold Cedric the Entertainer Lauren Ambrose Joel David Moore Stephen Gyllenhaal Stephen Gyllenhaal Justin Rhodes Phil Campbell Votiv Films MRB Productions Relativity Media Josh Duhamel Lasse Hallström Nicholas Sparks Temple Hill Entertainment Leslie Bohem Julianne Hough Nicholas Sparks Productions DreamWorks SKG Touchstone Pictures Vince Vaughn Chris Pratt Ken Scott Ken Scott Britt Robertson Scarlett Johansson Samuel L. Jackson Marvel Enterprises Chris Evans Christopher Markus Stephen McFeely Sebastian Stan Anthony Russo Joe Russo Tom Cruise Robert Knepper Edward Zwick Edward Zwick Marshall Herskovitz Richard Wenk Lee Child Paramount Pcitures Aldis Hodge

Schrijven aan Cobie Smulders

Fiche van: Cobie Smulders Films op Kiao: 6

DVD & BluRay van Cobie Smulders op eBay

Cobie Smulders rare MH Double Corona #'d 1/3 Tobacco card no. 165Cobie Smulders rare MH Double Corona #'d 1/3 Tobacco card no. 165 in Baseball Cards
5,00€

Cobie Smulders SCREEN WORN Pants from How I Met Your Mother! Robin Scherbatsky!Cobie Smulders SCREEN WORN Pants from How I Met Your Mother! Robin Scherbatsky! in Originals
40,00€ + verzendkosten 20,51€

Cobie Smulders rare MH Double Corona #'d 1/3 Tobacco card no. 166Cobie Smulders rare MH Double Corona #'d 1/3 Tobacco card no. 166 in Baseball Cards
5,00€

Geen enkel commentaar op Cobie Smulders


bioscoop.kiao.net De hele bioscoop in video