Bill Paxton

Bill Paxton

William "Bill" Paxton (Fort Worth, Texas, 17 mei 1955) is een met een Golden Globe award genomineerde Amerikaanse acteur en filmregisseur. Hij is de zoon van John Lane Paxton (soms acteur) en Mary Lou Paxton. Paxton is getrouwd met Louise Newbury in 1985. Ze hebben twee kinderen, James (geboren in 1994) en Lydia (geboren 1997).

[bewerken] Filmografie
  • Haywire (2011)
  • The Good Life (2007) - Robbie
  • Haven (2004) - Carl Ridley
  • Thunderbirds (2004) - Jeff Tracy
  • Club Dread (2004) - Coconut Pete
  • Spy Kids 3-D: Game Over (2003) - Dinky Winks
  • Spy Kids 2: Island of Lost Dreams (2002) - Dinky Winks
  • Frailty (2002) - Dad Meiks
  • Vertical Limit (2000) - Elliot Vaughn
  • U-571 (2000) - Lt. Cmdr. Mike Dahlgren
  • Mighty Joe Young (1998) - Professor Gregory 'Gregg' O'Hara
  • A Simple Plan (1998) - Hank
  • A Bright Shining Lie (1998) - Col. John Paul Vann
  • Traveller (1997) - Bokky
  • Titanic (1997) - Brock Lovett
  • The Evening Star (1996) - Jerry Bruckner
  • Twister (1996) - Bill Harding
  • Apollo 13 (1995) - Fred Haise
  • The Last Supper (1995) - Zachary Cody
  • True Lies (1994) - Simon
  • Frank and Jesse (1994) - Frank James
  • Tombstone (1993) - Morgan Earp
  • Boxing Helena (1993) - Ray O'Malley
  • Future Shock (1993) - Vince
  • Indian Summer (1993) - Jack Belston
  • Monolith (1993) - Tucker
  • Trespass (1992) - Vince
  • The Vagrant (1992) - Graham Krakowski
  • The Dark Backwards (1991) - Gus
  • One False Move (1991) - Dale 'Hurricane' Dixon
  • Predator 2 (1990) - Jerry Lambert
  • Navy Seals (1990) - Dane
  • Back to Back (1990) - Bo Brand
  • Brain Dead (1990) - Jim Reston
  • The Last of the Finest (1990) - Howard 'Hojo' Jones
  • Next of Kin (1989) - Gerald Gates
  • Slipstream (1989) - Matt Owens
  • Pass the Ammo (1988) - Jesse Wilkes
  • Near Dark (1987) - Severen
  • Aliens (1986) - Pvt. William Hudson
  • Weird Science (1985) - Chet Donnelly
  • Commando (1985) - Intercept Officer
  • An Early Frost (1985) - Bob Maracek
  • The Terminator (1984) - Punk Leader
  • Streets of Fire (1984) - Clyde the Bartender
  • Impulse (1984) - Eddie
  • Mortuary (1984) - Paul Andrews
  • The Lords of Discipline (1983) - Gilbreath
  • Deadly Lessons (1983) - Eddie Fox
  • Taking Tiger Mountain (1983) - Billy Hampton
  • Stripes (1981) - Soldier
  • Night Warning (1981) - Eddie
  • Crazy Mama (1975) - John
Mediabestanden

(Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. Het soort: Man)

Actor:

  • Nightcrawler
    2014, Verenigde Staten, Output Nederland: 6 november 2014
  • Million Dollar Arm
    2014, Output Nederland: niet aangegeven
  • Edge of Tomorrow
    2014, Verenigde Staten, Output Nederland: 29 mei 2014
  • Titanic 3D (Titanic)
    1997, Verenigde Staten, Output Nederland: 5 april 2012

Collega's van draaien:

Paramount Pictures Leonardo DiCaprio Kate Winslet Kathy Bates James Cameron James Cameron Lightstorm Entertainment Twentieth Century Fox Film Corporation Gloria Stuart Frances Fisher Relativity Media Ewan McGregor Steven Soderbergh Channing Tatum Michael Fassbender Antonio Banderas Michael Douglas Irish Film Board Michael Angarano Gina Carano Lem Dobbs Tom Cruise Emily Blunt Translux 3 Arts Entertainment Doug Liman Hiroshi Sakurazaka Lara Pulver Tom Cruise Emily Blunt Doug Liman Lara Pulver Walt Disney Pictures Thomas McCarthy Alan Arkin Lake Bell Roth Films Mayhem Pictures Craig Gillespie Jon Hamm Aasif Mandvi Jake Gyllenhaal Bold Films Dan Gilroy Dan Gilroy Kevin Rahm Ann Cusack Rene Russo

Schrijven aan Bill Paxton

Fiche van: Bill Paxton Films op Kiao: 6

DVD & BluRay van Bill Paxton op eBay

PAXTON, Bill - Take Another Hit: The Best Of Coconut Pete - Vinyl (7")PAXTON, Bill - Take Another Hit: The Best Of Coconut Pete - Vinyl (7") in Records
22,50€ + verzendkosten 3,71€

martini ranch bill paxton cdmartini ranch bill paxton cd in CDs
25,00€ + verzendkosten 15,57€

(ROCK 45) MARTINI RANCH - REACH (PROMO BILL PAXTON 1988)(ROCK 45) MARTINI RANCH - REACH (PROMO BILL PAXTON 1988) in Records
8,75€ + verzendkosten 10,50€

Geen enkel commentaar op Bill Paxton


bioscoop.kiao.net De hele bioscoop in video