Frances Fisher

Frances Fisher

Frances Fisher (Milford on Sea (Hampshire), 11 mei 1952) is een Britse actrice. Het meest bekend werd ze met de rol van Ruth DeWitt Bukater in de film Titanic uit 1997.

Fisher heeft ook in verschillende televisieseries gespeeld, met rollen in Strange Luck, Becker en Titus. Ze had een hoofdrol in de serie The Lyon's Den.

[bewerken] Filmografie
  • The Edge of Night (1956) (televisieserie) (1976 - 1981)
  • The Guiding Light (1952) (televisieserie) (1985)
  • Welcome Home, Roxy Carmichael (1990)
  • L.A. Story (1991)
  • Unforgiven (1992)
  • Molly & Gina (1994)
  • Strange Luck (1995, televisieserie)
  • Striptease (1996)
  • Waiting for Guffman (1996)
  • Wild America (1997)
  • Titanic (1997)
  • Gone in Sixty Seconds (2000)
  • Blue Car (2002)
  • The Lyon's Den (2003, televisieserie)
  • House of Sand and Fog (2003)
  • Laws of Attraction (2004)
  • The Night of the White Pants (2006)
  • In the Valley of Elah {2007)
  • My Sexiest Year (2007)
  • The Perfect Game (2008)
  • The Shield (2008)
  • A Single Woman (2008)
Mediabestanden

(Volgens Wikipédia. Automatisch beeld. Het soort: Vrouw)

Actrice:

  • Any Day Now
    2012, Output Nederland: niet aangegeven
  • Titanic 3D (Titanic)
    1997, Verenigde Staten, Output Nederland: 5 april 2012

Collega's van draaien:

Paramount Pictures Leonardo DiCaprio Kate Winslet Kathy Bates James Cameron James Cameron Lightstorm Entertainment Twentieth Century Fox Film Corporation Gloria Stuart Bill Paxton Garret Dillahunt Alan Cumming Isaac Levya Travis Fine Travis Fine George Arthur Bloom PFM Pictures

Schrijven aan Frances Fisher

Fiche van: Frances Fisher Films op Kiao: 2

DVD & BluRay van Frances Fisher op eBay

Tilda Swinton Frances Fisher Female Perversions 1996 original movie photo 17204Tilda Swinton Frances Fisher Female Perversions 1996 original movie photo 17204 in Black & White
2,44€ + verzendkosten 9,66€

~~ FRANCES FISHER Authentic Hand-Signed "TITANIC" 8x10 Photo ~~~~ FRANCES FISHER Authentic Hand-Signed "TITANIC" 8x10 Photo ~~ in Photographs
49,99€ + verzendkosten 16,84€

FRANCES FISHER Hand Signed 8 X 10 Photo IN PERSON AutographFRANCES FISHER Hand Signed 8 X 10 Photo IN PERSON Autograph in Photographs
40,00€ + verzendkosten 17,77€

bioscoop.kiao.net De hele bioscoop in video